İçeriğe geç
Fiyatlarımız Koli Bazındadır Kargo Dahildir. KDV Dahil Değildir.
Fiyatlarımız Koli Bazındadır Kargo Dahildir. KDV Dahil Değildir.
Metal Ambalaj Kullanmanın 5 Avantajı

Metal Ambalaj Kullanmanın 5 Avantajı

Ürünleriniz için kullandığınız ambalajı değiştirmek istiyorsanız, verebileceğiniz en iyi kararlardan biri metali seçmektir. Ürünlerinizin ambalajında metal kullanılması size, müşterilerinize ve ürünün kendisine birçok fayda sağlayacaktır. İşte metal ambalajın 5 avantajı:

Ürünü Koruması

Bazı ürünlerin opak ambalajlarda saklanması ve güneş ışığından veya diğer ışık kaynaklarından uzak tutulması gerekir. İster alüminyum ister çelik kullanın, ambalaj opaktır ve güneş ışığının içindeki ürüne ulaşmasını engeller. Metal kutu, içindeki ürünleri oluşabilecek darbelerden koruyabilir.

Dayanıklılık

Bazı ambalaj malzemeleri zamanla bozulur. Örneğin kağıt incedir ve aşınır, nemden kolayca zarar görebilir. Plastikler zamanla parçalanır ve yapışkan hale gelir. Teneke kutu, kağıt ve plastikten çok daha dayanıklıdır. Metal kutu, uzun süre dayanacak ve birçok kez yeniden dönüştürülebilecek şekilde üretilir.

Sürdürülebilirlik

Çoğu metal türü kolayca geri dönüştürülebilir. Alüminyum ve çelik, dünyadaki en çok geri dönüştürülmüş malzemelerden ikisidir. Metal ambalaj kullanan çoğu şirket, topraktan yeni metal çıkarmak zorunda kalmadan, kısmen geri dönüştürülmüş malzemeler kullanır. Dünyada üretilen metallerin %80'inin bugün hala kullanımda olduğu tahmin edilmektedir.

Hafiflik

Bazı metal ambalaj türleri, özellikle alüminyum, diğer malzemelerden çok daha hafiftir. Örneğin, ortalama altı paketlik bir alüminyum içecek kutusu, ortalama altı paketlik bir cam şişeden çok daha hafiftir. Ağırlıktaki azalma, şirketiniz için daha düşük nakliye maliyetleri ve ayrıca ürünlerinizi satın alan kişiler için kolaylık anlamına gelir.

İlgi Çekici

Birçok tüketici karbon ayak izlerini azaltmanın ve daha sürdürülebilir, çevre dostu yaşamlar sürmenin yollarını aramaktadır. Metalin geri dönüştürülmesinin kolay olduğu, yaşamımız için plastikten daha az risk taşıdığı yaygın olarak bilindiğinden, ürünlerinizi paketlemek için metal ambalaj kullanmak, çevreci ambalajlar tercih eden tüketicilere ulaşmanızda yardımcı olacaktır.

Tins by Masaş’ta, bir sonraki iş günü teslim edilmeye hazır çok çeşitli metal kutular sunuyoruz. Ayrıca, marka hedeflerinize göre ve ürününüze göre tasarlanmış herhangi bir şekil veya boyutta özel metal ambalajlar oluşturmanıza olanak tanıyan özel üretim hizmeti de sunuyoruz. Teneke ambalaj seçenekleriniz hakkında bilgi almak için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Bir yorum bırakın

Yorumlar görünmeden önce onaylanmalıdır

* Zorunlu alanlar